Two T’s UnghästCoachning – en framtidsvision!

Jag har nu ett samarbete med Åsjömad Avel & Semin och är en del i deras unghästs-konsept. Det innebär att jag är hos dem och hanterar unghästar periodvis. Jag har därför beslutat att inte ta emot hästar i träning på hemmaplan – men det finns planer för framtiden, så tveka inte att kontakta mig ifall du vill diskutera dina unghästars framtid!

Lugn * Trygg * Nyfiken….
..& Redo för sin kommande karriär!

  Two T’s – en startbas utöver det vanliga!
  Min passion ligger i att hjälpa unga hästar till lugna, trygga, nyfikna individer redo för sin kommande karriär.
  Att hantera och utbilda dem på ett individanpassat vis i kombination med ett naturligt hästliv på lösdrift och bete i kuperad terräng som styrker den unga hästen ligger mig varmt om hjärtat och gården här är i utvecklig och har goda förutsättningar och utvecklingspotential!

  Med formeln Tillit-Respekt-Drivning-Böjning
  (Rapport-Respect-Impulsion-Flexion) och hänsyn till varje hästs personlighet erbjuds individanpassad utbildning, varesig det handlar om unghästscoachning, inridning eller problemlösning.
  Samling mentalt, emotionellt och fysiskt skapar en trygg och nyfiken häst -redo för specialisering och kommande mål. Med hänsyn till hästens personlighet och individuella behov för inlärning hjälper jag hästen till sin fulla potential!

  Horsenality

  Välkommen!
  //Karin

  Two T’s  -for the Love of Horses