Är du riktigt dedikerad att lära dig att läsa av hästar, förstå vad de tänker och känner för att ha bästa möjliga svar och strategi att göra din häst lugn, trygg och motiverad, från start till världstoppen?!
Eller vill du helt enkelt ha mer kul och känna dig trygg – både och är inom räckhåll!
Visst låter det inspirerade! 

Det finns många bra mentorer, men få – eller mig veterligen bara ett – steg-för-steg-program att lära sig allt om hästens beteende, sociala behov och hur du kan bli expert på att kommunisera och skapa en underbar relation med din häst!

Parelli Natural Horsemanship är grundat av Pat Parelli och utvecklat ihop med hans fru Linda Parelli.

Deras program har jag själv haft hjälp av i 20 år nu i min quest ”att lära mig så mycket det går om häst innan jag dör”!
Jag har haft fördelen att studera med dem personligen under ett antal år, fått scholarships till min vidareutbildning och är deras längst utbildade elev och instruktör i Norden.

Parelli programmet är en hjälp för alla som har med häst att göra – för att förstå och kommunisera med alla olika hästar –olika Horsenalities,  så att du kan anpassa dig efter individen i varje ögonblick och göra din häst trygg, modig och smart. Att lära sig läsa av hästar, att kommunicera med hästar på hästars vis – vilket startar med 7 games…

Har du höga mål inom hästbranchen så sikta ända upp mot Level 4 – för med en så stadig grund kan du sedan fokusera på din speciella sport/tävlingsgren och enbart du själv kan sätta gränser för dina mål!

Är du t.ex Ponnyförälder så starta med att studera Level 1  som handlar om säkerhet i hanteringen – det ger en grundläggande kunskap om hästen och kommunikation för att kunna undvika olyckor och ha en mer trygg och rolig tillvaro!

Via knapparna hittar du info om, och vägen till Parelli Programmet – och som i alla sporter finns det utrustning som är mest lämpad för det ändamålet, den utrustningen hittar du via shop-länken.

Vill du bli medlem i Savvycluben kan du ange P8201 som ”refferal code”, vilket är en en koppling som visar att du är via ”min rekommendation”.

Karin 3-star ★★★ Parelli Professional